Historien om

-Hvem er Liv?

Vi er nok alle sammen noget sammensatte som mennesker.

Jeg beskriver ofte mig selv som "Møbelsælgeren der farede vild på universitetet, og kom ud som certificeret nørd".

Så hvorfor er det så vigtigt at have møbelsælgeren med, jo fordi det siger en helt masse om min person - jeg er smilende - jordnær - imødekommende og jeg er rigtig god til at lytte og afkode kunder/mennesker. Hvilket gør det muligt for mig at kunne vejlede til det rette fx. køb. Jeg kan ligeledes lande en handel. 

Men jeg er også guiden, der måtte en tur omkring skuespillet - hvilket har givet en stor og god indsigt i formidling overordnet. Men også givet mig en god og dyb indsigt i mennesker, deres adfær og bevæggrund.

"Certificeret nørd" - samfundsvidenskaberen der stadig undersøger verdenen -og har en stor kærlighed for hele det brede felt, men som også har anerkendt, at man må begrænse sig til et felt af gangen - så det jeg ikke ved, det finder jeg ud af. Som RUCér er jeg jo tværfaglig og er i mit andet fag performance designer - oversat til blæksprutte/ koordinator/ eventmager/ facilitator og igangsætter eller skubber - med speciale inden for alliancer og hvordan vi kan skabe noget sammen😉

Entabeni, Sydafrika 2020

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE